Новини и събития

"Нощ на Андриян Асенов" в Театър-лаборатория "Алма Алтер"

На 16 април 2024 г. в Театър-лаборатория "Алма Алтер" се проведе "Нощ на Андриян Асенов", пилотното издание на срещите-представления с актьорите от театъра на Софийския университет. Форматът е по идея на директора на театъра и баща на българския авангарден театър Николай Георгиев.

Стопанският факултет и Филиалът на Софийския университет в Бургас провеждат съвместен кариерен форум

На 17 и 18 април 2024 г. във фоайето на Културен дом НХК се провежда Кариерен Форум 8.0. – С поглед в бъдещето. За втора поредна година традициите на Стопанския факултет в областта на кариерното ориентиране се пренасят в Бургас като съвместна инициатива с Филиала на Университета. Професионалната гимназията по компютърно програмиране и иновации (ПГКПИ), която е третото афилиирано към Софийския университет училище, е основен партньор на събитието.

Водещи специалисти от Софийския университет участват в уъркшоп по международния проект „Прометей“

„Прометей“ е нов проект в областта на дигиталната епиграфика, в който Софийският университет представя България в партньорство с академични и културни институции от региона като Археологическия музей на Република Северна Македония в Скопие, Института по Балканистика в Белград, Белградския университет и Университета „Св. св. Кирил и Методий“ в Скопие.

Всички новини
Кандидатстудентска кампания 2024

Заявления за явяване на конкурсните изпити - втора сесия:
от 5 март до 3 юни 2024 г.

https://online.uni-sofia.bg